Modern konyhabútor fehér színben

Olasz alapanyagokból készült, minőségi, modern konyhabútor.

Konyhabútorok galéria megnyitása

Fahatású, melegséget nyújtó konyhabútor

A fehér szín és a fa hatásának kombinációja modern, mégis melegséget nyújt.

Konyhabútorok galéria megnyitása

Kedvező árú konyhabútor

Nálunk a kedvező árú kategória is szép.

Konyhabútorok galéria megnyitása

Retro design

Szeretné, ha konyhája olaszos lenne, de kicsit rusztikus?

Konyhabútorok galéria megnyitása

Fejezze ki magát színekkel!

A piros fiatalos, modern választás.

Konyhabútorok galéria megnyitása

A konyha a lakás egyik legmeghatározóbb helysége, pontos tükörképet ad a tulajdonosáról. A kialakítás, főleg a városokban sokat változott. A 60-as években a lakások nagy része szoba-konyhás volt, a közös családi étkezések, beszélgetések, együttlét színtere a konyha volt, a szobát csupán alvásra használták. A megváltozott életvitel is hozzájárult ahhoz, hogy ma a konyhák általában külön helyiségben vannak, vagy a nappalival azonos légtérben. Ezért is fontos a lakás ezen részének megfelelő kialakítása.

A tökéletesség éppen a részletekben rejlik, így a tervezésnél számtalan felmerülő kérdést kell megválaszolni. Ergonómiailag maximálisan megfelelő konyhákat készítünk, ezért elsődlegesen azt kell figyelembe venni, hogy ki főz a legtöbbet a családban, milyen magasan állnak kezére a konyhagépek és az eszközök, vagy éppen milyen ételeket részesít előnyben. Ha rendszeresen süt, akkor érdemes lesz mellmagasságba építeni a sütőt, de ha éppen rengeteg friss zöldséget használ, akkor gondoskodunk a zöldségmosó tálca kialakításáról a mosogatóban és háztartási hulladékgyűjtőről a tálca mellett. Minden apró részletre odafigyelve, igényeihez mérten alakítjuk ki a főzőhelyiséget annak érdekében, hogy valóban tökéletes konyhája legyen, melyben szívesen tölti idejét, és ahová büszkén hívja meg barátait. Számunkra az is fontos, hogy ne csak praktikusságában, hanem stílusában is passzoljon Önhöz.

Bemutatótermünkben számtalan minta közül választhat a frontok és munkalapok széles választékából. Néhány ajtófront típus:

  • laminált bútorlap (fényes és matt)
  • különleges szinkronstruktúrált felületű laminált bútorlap
  • fóliás MDF(fényes és matt)
  • akril borítású MDF
  • festett MDF (magasfényű, selyemfényű)
  • furnérozott MDF
  • tömörfa
  • festett edzett üveg (fényes és matt)

A munkalapnak, mely a front mellett a másik meghatározó része a konyhának, szintén több szempontnak kell megfelelnie. Az esztétikum mellett figyelembe kell venni a tartósságot, vízállóságot, karcállóságot, amely anyagonként eltérő lehet.

A nagyon kedvelt, sokfajta színben elérhető laminált munkalap mellett cégünknél elérhető a kompozit kő, tömörfa, akril és egészen különleges üveg és rozsdamentes munkalap is. Cégünk forgalmazza a prémium kategóriába tartozó Technistone és Silestone kő, valamint az illesztésmentesen beépíthető Kerrock és Corian munkalapokat.

A részletek tekintetében apróságnak tűnő, de az összképet mégis jelentősen meghatározó kérdés a frontokra helyezett fogantyú.
A több ezer választható fogón kívül a minimál designhoz illeszkedő integrált fogantyú profilok mellett a teljesen letisztult fogó nélküli push és motorizált nyitású ajtókra is kínálunk megoldásokat.

Fontos, hogy a szépen kialakított konyha funkcionálisan is jól működjön, ezért szintén nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő, minőségi vasalatok használatára. Egy Blum tandembox fiók, amellett hogy csillapítottan és halkan záródik, teljes kihúzású és nagy teherbírású, amely lehetővé teszi, hogy az evőeszközök mellett tányérokat és nagyobb edényeket is tároljunk benne. A hagyományos nyíló ajtós felső elem megoldások mellett az egyre inkább divatos felfelé nyíló megoldásokra nyújt számtalan variációt a Blum Aventos család.

A nagymamáinknál jól bevált spajz szerepét jól helyettesíti a toronyelembe építhető kihúzható rácsos kamra vasalat, mely két oldalról könnyen hozzáférhető és így átláthatóan tárolhatjuk benne az élelmiszereket. Az „L” és „U” alakú konyháknál folyton visszatérő probléma a sarkok praktikus és kényelmes kihasználása. Erre kínálnak megoldást a twin corner, wari corner és magic corner kiforduló kosárrendszerek.

Kényelmi szempontból fontos a munkapult megfelelő megvilágítása. A hagyományos fénycső és a halogén világítás mellett egyre gyakrabban alkalmazzuk az innovatív LED technológiát. A pontban és csíkban bemarható rejtett LED világítás többfajta fényerősségben és színárnyalatban kapható.

Mindamellett, hogy tervezéskor figyelembe veszünk bizonyos szabványméreteket az egyedi kialakításnak köszönhetően teljesen egyénre szabott és a helyiségbe maximálisan illeszkedő konyhabútor gyártunk.

Cégünk az olasz ALTA konyhabútor forgalmazója. Választékában megtalálható legújabb trendek a moderntől a klasszikusig.

Az ALTA olasz családi vállalkozás az 1956-ban alapított ARROS GROUP részeként több észak-olaszországi telephellyel rendelkezik. Főbb piacai a hazai értékesítésen kívül az Egyesült Államok, Franciaország, Németország, Svájc, Oroszország és Görögország. Cégünk 2006 óta van jelen az ALTA termékeivel a magyar piacon. Bemutatótermünkben különböző modellek széles választéka megtekinthető.

Számos konyhai készülékeket gyártó céggel kapcsolatban állunk, így kényelmesen egy helyen kiválaszthatja a bútorához és igényeihez legjobban passzoló beépíthető vagy szabadon álló elektromos gépeket.

FŐBB PARTNEREINK:

siemens bosch cata Blanco
Sirius Liebherr Whirlpool smeg
elica nodor miele hansgrohe
AEG electrolux Bauknecht falmec
gorenje gaggenau